Ψυγειομεταφορές

 
Στην εταιρεία ZH Online Cargo, που βρίσκεται στο Ίλιον, εξειδικευόμαστε στις ψυγειομεταφορές, τις οποίες πραγματοποιούμε στις πιο συμφέρουσες τιμές που κυκλοφορούν.

Έχουμε τη δυνατότητα να εκτελούμε με απόλυτη ασφάλεια μεταφορά νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως είναι τα κρέατα, τα ψάρια, τα οπωροκηπευτικά, τα γαλακτοκομικά και κάθε ψυχρό ή κατεψυγμένο φορτίο.

Στον τομέα του εμπορίου, υπάρχει η ανάγκη μεταφοράς προϊόντων που απαιτούν ιδιαίτερες συνθήκες κατά τη μεταφορά τους.

Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας αυτή την μεταφορά, καθώς έχουμε εμπλουτίσει τον στόλο μας με φορτηγά τύπου «ψυγείο» που προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού.

Στόχος είναι τα προϊόντα να μεταφέρονται σαφώς ασφαλή, αναλλοίωτα και στην αρχική τους κατάσταση.

  • Τροφοδοσία Πλοίων - Σκαφών
  • Τροφοδοσία Super Market
  • Εφοδιασμός Καταστημάτων
  • Μεταφορά Catering

Στον στόλο της η εταιρεία ΖΗ online Cargo διαθέτει σύγχρονα φορτηγά 8 έως 33 παλετών εφοδιασμένα με μηχανισμούς ψύξης, υδραυλικές πόρτες, καταγραφικά θερμοκρασίας, πλαϊνές πόρτες, συστήματα τηλεματικής και απομακρυσμένου ελέγχου, εσωτερικά χωρίσματα θαλάμου, παλετοφόρα και ιμάντες πρόσδεσης φορτίου. Τα φορτηγά πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την μεταφορά νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας ZH online Cargo διαθέτουν GPS για την παρακολούθηση και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων σας.