Αίτημα Προσφοράς & Χώρος Επικοινωνίας

Φόρμα αιτήματος προσφοράς

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε όλα τα αιτήματα προσφοράς εντός 24 ωρών από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωστόσο, εάν αυτό δεν συμβαίνει, παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί καθώς λαμβάνουμε πολλά email κάθε μέρα.

  Αίτημα επιστροφής κλήσης

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε επιστροφή κλήσης.

   Λίστα οργάνωσής για μετακόμιση

   Μετά από χρόνια εμπειρίας έχουμε δημιουργήσει τη παρακάτω λίστα οργάνωσης μιας μετακόμισης. Κερδίστε χρόνο και κάντε τη μετακόμισή σας ξεκούραστα και χωρίς αγχος.

   Κατεβασμα του οδηγου μετακομισης

   Στοιχεία επικοινωνίας

   Δεληγιάννη 29,
   Ίλιον 131 21,
   Τηλ: 211-411-1613 , 693 272 0112, 693 272 0112

   Μετακομίσεις - Διανομές - ZH Online Cargo - Ζυγογιάννης Χ. - Ηλιόπουλος Η. Ο.Ε

   Θα μας βρείτε:

   Σχόλια πελατών μας

   Δείτε περισσότερα σχόλια στη σελίδας μας στο Google

   zhonlinecargo

   Νίκος Μαρής

   “Όταν αναγκαστήκαμε να να αλλάξουμε σπίτι ο πρώτος πονοκέφαλος ήταν να το βρούμε και ο δεύτερο και πολύ μεγάλος γιατί είχα κακή εμπειρία ήταν η μετακόμιση. Μη σκέφτεστε τη μετακόμιση καλέστε απλά την zhonlinecargo είναι άψογοι”

   zhonlinecargo

   Μαριάνα Αντωνέλου

   “Έχω Ενοικιαζόμενα δωμάτια και όπως καταλαβαίνετε η αγορά εξοπλισμού έγινε απο την Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Να είναι καλά η zhonlinecargo γιατί μου έκαναν τη ζωή ποιο εύκολη μαθαίνοντας μου και πολλά πολλά επαγγελματικά κόλπα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ .”

   zhonlinecargo

   Νικολέτα Βενιέρη

   “Ευγενικοί, γνώστες, επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι. Έχω πρόβλημα με τη καθαριότητα, οπότε όπως καταλαβαίνετε ποιος θα μεταφέρει τα πράγματα μου το σκεπτόμουν όλο το βράδυ. Το πρωί η έκπληξη ήταν μεγάλη, καθαροί υπάλληλοι οργανωμένοι και ευγενικοί.”

   Ζητηστε προσφορα τωρα!